Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Untold Program Pe Zile

Untold Program Pe Zile

Robbie williams, unul dintre cei mai așteptați artiști la festival, va urca pe scena principală, duminică, 4 august. Buget record pentru ediţia din acest an.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Organizatorii spun că acesta nu este programul final și poate suferi modificări. Ce artiști urcă pe scenă, pe 1 și 2 august. Untold 2018 vine in acest an, pe cele 10 scene, cu unii dintre cei mai buni artisti internationali ai momentului.

Program Untold Clujul De Buzunar
vizitati articolul complet aici : http://clujuldebuzunar.ro/program-untold/
Untold 2018 vine in acest an, pe cele 10 scene, cu unii dintre cei mai buni artisti internationali ai momentului. Robbie williams, unul dintre cei mai așteptați artiști pentru ediția aniversară a festival ului untold, va urca pe scena principală a festivalului untold, duminică, 4 august. Untold anunță programul parțial pe zile.

Tot de pe untold.com se pot cumpăra și abonamentele pentru cele patru zile de festival, la prețul de 159 de euro plus taxe.

Untold 2018 vine în acest an, pe cele zece scene, cu unii dintre cei mai buni artiști internaționali ai momentului. Robbie williams, unul dintre cei mai așteptați artiști pentru ediția aniversară a festivalului untold, va urca pe scena principală a festivalului untold, duminică, 4 august. Artistul britanic anunțase inițial pe pagina sa de facebook că va concerta la cluj pe 1 august.

Programul pe zile și lista completă a artiștilor. Artistul britanic pregătește un show special și promite fanilor că totul va fi dus la suprem. Fanii festivalului pot consulta, începând de astăzi, și programul parțial pe zile al festivalului untold.

Programul Pe Zile La Untold Ia Ti Acum Biletul Pe O Zi La Cel Mai Bun Festival Din Europa Stirileprotv Ro
vizitati articolul complet aici : https://stirileprotv.ro/stiri/ardeal/programul-pe-zile-la-untold-i-ati-acum-biletul-pe-o-zi-la-cel-mai-bun-festival-din-europa.html
Untold anunță programul parțial pe zile. Cu un total de 67.000 de abonamente vândute, organizatorii untold anunță prețurile biletelor de o zi. Program pe zile și artiști noi.

Biletele pentru o zi la untold 2019 pot fi achiziționate online la preț normal sau vip.

Tot de pe untold.com se pot cumpăra și abonamentele pentru cele patru zile de festival, la prețul de 159 de euro plus taxe. Robbie williams, unul dintre cei mai așteptați artiști pentru ediția aniversară a festival ului untold, va urca pe scena principală a festivalului untold, duminică, 4 august. Program pe zile și artiști noi.

Untold 2018 vine în acest an, pe cele 10 scene, cu unii dintre cei mai buni artiști internaționali ai momentului. Untold anunță programul parțial pe zile. Artistul britanic pregătește un show special și promite.

Programul Pe Zile La Untold Cel Mai Așteptat Festival De Muzică Din Romania Promo One
vizitati articolul complet aici : https://promo-one.ro/programul-pe-zile-la-untold-cel-mai-asteptat-festival-de-muzica-din-romania/
Robbie williams, unul dintre cei mai așteptați artiști pentru ediția aniversară a festivalului untold, va urca pe scena principală a festivalului untold, duminică, 4 august. Fanii festivalului pot consulta, începând de astăzi, și programul parțial pe zile al festivalului untold. Monitorul bugetul din acest an al festivalului untold va fi de 10 milioane de euro, cel mai mare din istoria de trei ani a evenimentului muzical care a ajuns în acest timp unul dintre cele mai mari din ţară.

Programul pe zile și lista completă a artiștilor.

Organizatorii spun că acesta nu este programul final și poate suferi modificări. Programul pe zile și lista completă a artiștilor. Untold 2018 vine in acest an, pe cele 10 scene, cu unii dintre cei mai buni artisti internationali ai momentului.

Posting Komentar untuk "Untold Program Pe Zile"