Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Legea Antenelor Pe Bloc

Legea Antenelor Pe Bloc

Dar ce sa ma surprinda. Antenele de langa geamul bucatariei au fost montate cativa metri mai incolo, dar tot pe terasa blocului.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

În cele mai multe dintre cazuri, românii. Misiunea casa noutatiinstalarea antenelor pe bloc se face doar cu acord… hotararea de a accepta instalarea antenei trebuie sa apartina majoritatii proprietarilor si cu deosebire a celor care ar putea fi direct afectati. Desi poate nu credeati ca mai exista asemenea instalatii, un milion si jumatate de romani inca se mai bazeaza pe semnalul tv analogic.

Antenele Gsm Montate Pe Blocuri Sunt Periculoase Ce Explică Specialiștii Stiri De Cluj
vizitati articolul complet aici : https://www.stiridecluj.ro/social/antenele-gsm-montate-pe-blocuri-sunt-periculoase-ce-explica-specialistii
Materialele de pe acest site pot fi preluate in limita a 150 de semne si o fotografie, cu indicarea obligatorie a fotografiile, textele si imaginile video de pe site fac obiectul poprietatii intelectuale a pro tv si sunt protejate de legea privind dreptul de. Desi poate nu credeati ca mai exista asemenea instalatii, un milion si jumatate de romani inca se mai bazeaza pe semnalul tv analogic. Nu este permisa amplasarea antenelor pe blocurile de locuinte, scoli, gradinite, spitale.

Legea spune ca antenele se instaleaza numai cu aprobari de la inspectoratul general pentru comunicatii si tehnologia informatiei (igcti), serviciul nu este permisa amplasarea antenelor pe blocurile de locuinte, scoli, gradinite, spitale.

Reprezentanții partidului politic partidul nostru au emis o notă informativă prin care menționează că liderul formațiunii, renato usatîi, va susține marți, 4 mai, o conferință de presă în cadrul căreia urmează să anunțe despre formarea unui bloc electoral pentru participarea în alegerile parlamentare anticipate. Legea spune ca antenele se instaleaza numai cu aprobari de la inspectoratul general pentru comunicatii si tehnologia informatiei (igcti), serviciul nu este permisa amplasarea antenelor pe blocurile de locuinte, scoli, gradinite, spitale. Proiectul de lege este cu dedicaţie pentru industria telecom, fapt ce reiese foarte clar din derogările făcute de la legea nr.

Dar ce sa ma surprinda. Păi ce, oamenii din respectivele blocuri sunt nebuni să mai permită îl eliminăm și pe acesta, ne întoarcem la lumânare? Legea privind societățile pe acțiuni.

Antenele Gsm Nu Vor Mai Fi Mutate La Minimum 500 Metri De școli Profit Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.profit.ro/stiri/politic/antenele-gsm-nu-vor-mai-fi-mutate-la-minimum-500-metri-de-scoli-si-spitale-bucurestiul-a-fost-avertizat-ca-ramane-fara-semnal-de-telefon-16055133
Antenele de langa geamul bucatariei au fost montate cativa metri mai incolo, dar tot pe terasa blocului. Materialele de pe acest site pot fi preluate in limita a 150 de semne si o fotografie, cu indicarea obligatorie a fotografiile, textele si imaginile video de pe site fac obiectul poprietatii intelectuale a pro tv si sunt protejate de legea privind dreptul de. In data de 8 august 2008 orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

In data de 8 august 2008 orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Mai multe familii care locuiesc în două blocuri din cartierul clujean mănăştur, pe terasele cărora sunt montate antene gsm, susţin că în decursul timpului sănătatea lor a avut de suferit fără ca medicii să găsească o explicaţie raţională. O antena gsm montata de un operator de telefonie mobila deasupra unui bloc din centrul orasului a 4.500 de euro pe an pentru gazduirea antenei gsm. Pe durata proceselor, 3 dintre acestia deja murisera.

Lege nouă pentru persoanele care locuiesc la bloc! Misiunea casa noutatiinstalarea antenelor pe bloc se face doar cu acord… hotararea de a accepta instalarea antenei trebuie sa apartina majoritatii proprietarilor si cu deosebire a celor care ar putea fi direct afectati. In data de 8 august 2008 orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Secretele Ascunse Ale Dominoului 2016
vizitati articolul complet aici : https://secretele-ascunse-ale-dominoului.blogspot.com/2016/
Pe durata proceselor, 3 dintre acestia deja murisera. Dar ce sa ma surprinda. Înainte de a adopta proiectul de lege, oare senatul a cerut și opinia unui expert în telecomunicații?

Mai multe familii care locuiesc în două blocuri din cartierul clujean mănăştur, pe terasele cărora sunt montate antene gsm, susţin că în decursul timpului sănătatea lor a avut de suferit fără ca medicii să găsească o explicaţie raţională.

In data de 8 august 2008 orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare. Extras din legea 196/2018 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor (art. Locatarii unor imobile pe care sunt amplasate antene gsm ajung la conflicte din cauza posibilelor radiaţii.

Posting Komentar untuk "Legea Antenelor Pe Bloc"