Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartament 2 Camere Sinaia

Apartament 2 Camere Sinaia

Apartamentul acesta intruneste toate conditiile unei locuinte de clasa: Vand apartament 2 camere sinaia.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Imobilele sunt construite din caramida. Apartamentul este comfort 1,mobilat si utilat complet modern;ac,hota,masina de spalat, ct si bucataria open space cu livingul. Apartamentul este decomandat, amenajat cu gresie, faianta, parchet, termopan, usa metalica.

Apartament 2 Camere In Zona Sinaia Id V91 Foxfort
vizitati articolul complet aici : https://foxfort.ro/apartament-2-camere-de-vanzare-sinaia-timisoara-60
27 de apartamente de vanzare cu 2 camere in sinaia. After booking, all of the property's details, including telephone and address, are provided in your booking confirmation and your account. Apartamente cu 1, 2, 3, 4 camere de la persoane fizice și agenții.

Gaseste 70 apartamente de vanzare cel putin 1 camera in sinaia, prahova (localitate), de la 8000.

Living bucatarie dormitor baie hol balcon detalii: Vanzare apartament 2 camere in zona doamna ghica. 3 apartamente 2 camere in zona sinaia bucuresti anunturi publicate de particulari in presa si pe internet.

Zona linistita, departe de aglomeratia orasului, spatii verzi, priveliste panoramica spre valea prahovei, spatii de relaxare in curtea interioara a complexului, servicii condohotel, parcare subterana si multe. Apartamente 2 camere full decomandate: Apartamente 2 camere sinaiaapartament cu camere ultracentralocazie, titanpalladymetrou decembrie, apartament camere militari residence, sinaiaapartament camere ultracentral, vand sinaia :

Apartament Cu 2 Camere De Vanzare In Sinaia Zona Furnica X01cfd
vizitati articolul complet aici : https://imobiliare.mervani.ro/details.php?id=58109
Apartamentul este comfort 1,mobilat si utilat complet modern;ac,hota,masina de spalat, ct si bucataria open space cu livingul. Vînzare apartament cu 2 camere 69,4m². Apartament cu 2 camere situat in sinaia , zona ferdinand , la parterul unui imobil p + e construit in anii.

Apartamentul are 3 camere, suprafata construita de 56 mp si este compus din camera de zi, 2 dormitoare, baie si bucatarie.

Regim de inaltime al vilei d p 2e m. Gaseste si cumpara apartamentul corespunzator nevoilor tale pe imobiliare.ro, in sectiunea vanzari apartamente. Cartier izvor (malul spitalului), decomandat, etaj 1, centrala termica proprie, tamplarie pvc cu geam.

Si sc de 62 mp., este structurat:camera de zi 19 mp de vanzare apartament cu doua (2) camere, situat in sinaia, cartier izvor. Gaseste 70 apartamente de vanzare cel putin 1 camera in sinaia, prahova (localitate), de la 8000. Se vinde apartament cu 2 camere și living, 71 m².

Apartament 2 Camere Sinaia Malul Spitalului 47 000 Eur Homezz Ro
vizitati articolul complet aici : https://homezz.ro/apartament-2-camere-sinaia-central-1587441.html
Vezi 9 rezultate pentru apartamente cu 2 camere de închiriat în sinaia la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate de închiriat începând de la 101 eur. Vanzare apartament 2 camere in zona doamna ghica. Apartament 2 camere situat in sinaia intr un bloc cu 12 apartamente,regim de inaltime p+2+m,2007,utilat,mobilat modern,mobila calitate ,internet,cablu,ct ferroly,vecinatati selecte,acces deosebit de usor,an constructie 2007,sc 50 mp,teren,hol,living cu bucatarie open space 17 mp.

Apartamentul este comfort 1,mobilat si utilat complet modern;ac,hota,masina de spalat, ct si bucataria open space cu livingul.

Apartamentul are o suprafata construita de 46,48 mp, beneficiaza de toate utilitatile, este dotat cu centrala termica proprie. Galerie foto apartament rezidential 2 camere sinaia. Imprejurimi si obiective turistice sinaia.

Posting Komentar untuk "Apartament 2 Camere Sinaia"