Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Indice De Viteza Cauciucuri

Indice De Viteza Cauciucuri

Indicele de viteza al acestor pneuri este t, asadar, poti rula cu o viteza de pana in 190 km/h, iar clasa de consum este c, ceea ce inseamna ca nu indicele de sarcina este de 91 pentru aceasta anvelopa, suportand o greutate maxima de 615 kg. Indicii de viteza reprezinta rezultatele unor teste de laborator in care cauciucul este presat pe un cilindru metalic pentru a reda presiunea la care acesta este supus pe sosea, iar apoi este rulat la diferite viteze.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Indicele de viteza h este un alt indice foarte frecvent, cel mai adesea la autoturisme de cilindree medie dar si la vehicule de teren utilizate preponderent pe sosea. Acest indice trebuie sa fie mai mare decat viteza maxima constructiva a masinii tale. Indicele de sarcină evidențiat printr un număr de două sau trei cifre arată ce greutate poate susține o anvelopă în condiții de presiune optimă de rulare în pneuri.

Stramt Masca Neglijent Indicii De Viteza Anvelope Apitotal Ro
vizitati articolul complet aici : http://www.apitotal.ro/indicii-de-viteza-anvelope
Indicele de sarcină evidențiat printr un număr de două sau trei cifre arată ce greutate poate susține o anvelopă în condiții de presiune optimă de rulare în pneuri. De viteza arata textul ,,incet. Indicii de viteza reprezinta rezultatele unor teste de laborator in care cauciucul este presat pe un cilindru metalic pentru a reda presiunea la care acesta este supus pe sosea, iar apoi este rulat la diferite viteze.

2017 © gumi 365 eood toate drepturile rezervate!

Sunt doar curios daca difera functie de indicele de viteza. Cauciucul este un termen general care definește polimeri elastici din gumă, poate fi de origine naturală, sau cauciucul sintetic obținut din izopren, acesta din urmă este o formă mai pură omogenă și cheltuielile de obținere sunt mai reduse decât cele ale cauciucului natural. Cumpararea unui cauciuc trebuie facuta in functie de viteza medie cu care conduce soferul si a puterii motorului.

Cam acestea sunt informatiile de care aveti nevoie pentru a comanda cauciucuri. Indicele de incarcare ca cod numeric. Totuşi, cutiile de viteze se împart în mai multe categorii, în funcţie de principiu lor de funcţionare.

Anvelope 91t Indicele Incărcării Busului
vizitati articolul complet aici : https://timepiece.ru/ro/tires-91t-bus-load-index/
Acestea au fost inlocuite cu un strat de cauciuc sintetic la interior. Indicii de viteza reprezinta rezultatele unor teste de laborator in care cauciucul este presat pe un cilindru metalic pentru a reda presiunea la care acesta este supus pe sosea, iar apoi este rulat la diferite viteze. Indicele de viteza, adica viteza maxima permisa.

Marca de omologare cee indica faptul ca anvelopa este conforma cu cerintele reglementarii cee r30.

Semnificatia marcajelor de pe anvelopele agricole. Bineinteles ca aceasta valoare nu are nimic in comun cu viteza legala de deplasare pe drumurile publice. Indicele de sarcină evidențiat printr un număr de două sau trei cifre arată ce greutate poate susține o anvelopă în condiții de presiune optimă de rulare în pneuri.

Anvelope, indice viteza w (270 km/h), preturi cauciucuri. Mai rar, la cauciucuri pentru vehicule utilitare. Ale tale parca sunt 91y?

Despre Anvelope De La A La Z Indice Viteza Dot M S 91h Xl Indice Sarcina Ce Inseamna
vizitati articolul complet aici : https://www.vadrexim.ro/specificatii-tehnice-la-anvelope-ce-inseamna-dot-ms-xl-91h-91t-ranforsat-runflat.html
In stocul nostru se regasesc atat perechi (cate 2buc), cat si seturi de 4, chiar si la bucata. Cam acestea sunt informatiile de care aveti nevoie pentru a comanda cauciucuri. 387 x 532 jpeg 56 кб.

Bineinteles ca aceasta valoare nu are nimic in comun cu viteza legala de deplasare pe drumurile publice.

Aceasta are la bază exact sistemul de funcţionare a unei cutii manuale, cu ambreiaj uscat. In italia este o lege care permite indice de viteza si de greutate diferite fata de cele din talon doar pentru cauciucurile de iarna si pentru m+s(si atunci doar daca ai din ce am vazut notat, pe stalpul de la sofer, sunt foarte multe variante de cauciucuri si indici de viteza diferiti.sper ca nu dau de un bolovan pe la rar sa. Indicele de viteza h este un alt indice foarte frecvent, cel mai adesea la autoturisme de cilindree medie dar si la vehicule de teren utilizate preponderent pe sosea.

Posting Komentar untuk "Indice De Viteza Cauciucuri"